Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

19/5/12

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ


Οι  μνημονιακοί νεοκατακτητές της χώρας μας, ξεθαρεμένοι από την πολιτική του γιέσμαν που συνάντησαν τα τελευταία δύο χρόνια στη χώρα μας, θεώρησαν ότι η Ελλάδα είναι η  νέα αποικία τους.
Οι νέοι ιμπεριαλιστές της Ευρώπης θεώρησαν ότι με τον τοκογλυφικό ιστό που αφέθηκαν να εξυφάνουν στο κορμί της πατρίδας μας, εχουν τον απόλυτο έλεγχο της δημοκρατίας μας.
Προφανώς η ιστορική τους παρακαταθήκη του ναζισμού,τους στοιχειώνει.  Δυστυχώς γι αυτούς η δική μας ιστορική παρακαταθήκη της εθνικής αντίστασης μας χαλυβδώνει.
Η νέα αυτή "γερμανιά" περί δημοψηφίσματος,δέιχνει ξεκάθαρα ότι  η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟΣ  του λαού μας τους χάλασε τη μαγιά.
Φοβούνται το  "ελληνικό πειραματόζωο" που ξύπνησε και διαολόστειλε τις αποικιοκρατικές μνημονιακές συμφωνίες.
Η  Γερμανή κυρία, παρεμβαίνει και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου,στα   πολιτικά  εσωτερικά μας.
Η Γερμανή κυρία κακοσυνήθισε.

διαβάστε την ανάρτηση του Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Γιάννη Σταμούλη

"ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ"...
















Το έγγραφο που παρουσιάζεται είναι δικηγορικού γραφείου, που απευθύνεται σε σωματείο 5ετών και καταγγέλει συμεπεριφορά Π.Π.Υ.  μέλους του.
Σαφώς και δεν είναι κανόνας, αποτελεί όμως ένδειξη προβληματισμού της φαστ τρακ διαδικασίας ενσωμάτωσης στον πυροσβεστικό οργανισμό.

Διαβάστε περισσότερα στο σχετικό ιστολόγιο

κ.Αρχηγέ του Π.Σ. επιτέλους να οργανωθούμε γιατί σε λίγο θα γελάει ο κάθε ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ

Κύριε Αρχηγέ

Το τελευταίο διάστημα σας έχουμε απευθύνει μια σειρά από παρεμβάσεις, με τις τελευταίες να περιέχουν  τον όρο "ΝΑ ΟΡΓΑΝΏΘΟΥΜΕ".
Δυστυχώς ουδεμία λάβατε υπόψη και ουδεμία απάντηση λάβαμε για τα παραπάνω.
Ας είναι, μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν σκοπεύουμε να απευθυνθούμε σε εισαγγελική αρχή για να αναγκαστείτε να μας απαντήσετε.
Δυστυχώς όμως αυτό που παρακολουθούμε όλο τον τελευταίο καιρό ξεφεύγει  από το "ευτράπελο". Θίγει την διοικητική ευρυθμία και μειώνει τον Θεσμό του Αρχηγού που ακόμη υπηρετείτε. 
Ειδικότερα:
Αφού επί μήνες ο επίσημος συνομιλητής σας στο εγχείρημα της τριχοτόμησης του προσωπικού του Π.Σ., ήταν το σωματείο που εκπροσωπούσε τους  υποψήφιους διαγωνισθέντες και αλληλογραφούσατε ανελλιπώς απαντώντας και ενημερώνοντας στα αιτήματά τους, προσφάτως η επικοινωνία δυσχεράνθη.
 

WWF: Πάμε κατευθείαν (και) για περιβαλλοντική χρεοκοπία...

Η ζωή πάνω στη Γη με τους σημερινούς ρυθμούς εκμετάλλευσης φυσικών πόρων και πλουτοπαραγωγικών πηγών έχει εξαντλήσει τα όρια της. Η ετήσια τακτική έκθεση που έδωσε χθες στη δημοσιότητα το Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση (WWF) είναι αποκαλυπτική για το μέλλον της ζωής στον πλανήτη όπου η μεγάλη οικονομική κρίση διασταυρώνεται πλέον και με την περιβαλλοντική κρίση.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έκθεση του Ταμείου με τίτλο “Ζωντανός Πλανήτης 2012”, η βιοποικιλότητα στη Γη έχει συρρικνωθεί σε παγκόσμια κλίμακα κατά 28% από το 1970 μέχρι σήμερα.

διαβάστε περισσότερα