ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.3/3/13

ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ


Ο συνάδελφος της φωτο στα πλαίσια της "σκληρής υπερεργασίας" ακόμα και την πρόταση  γάμου, την έκανε εν ώρα υπηρεσίας.
Αυτή και αν είναι επικίνδυνη αποστολή...

Για το χειροκρότημα στον κ.Παπανδρεου


Μα πόσο άδικοι γίνονται αυτοί οι νεοέλληνες; Δεκάδες ήταν τα αρνητικά έως και χλευαστικά σχόλια που ακολούθησαν την ενθουσιώδη είσοδο του τ.Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρεόυ στο Συνέδριο του κόμματός του, όπου δεκάδες μέλη έσπευσαν να τον καταχειροκροτήσουν. Οι συντάκτες του παρόντος ιστολογίου βρίσκουν τα κακεντρεχή αυτά σχόλια εντελώς άδικα. Πως αλλιώς θα υποδέχονταν τον τ.Πρωθυπουργό τα μέλη του κόμματός του; 
Τον κ.Παπανδρέου που με τη σωτήρια πολιτική του επιλογή υπήγαγε τη χώρα στα φιλάνθρωπα χέρια της Τρόικας. 
Τον κ.Παπανδρέου που υπέγραψε το πρώτο σωτήριο μνημόνιο που έβαλε σε τροχιά σωτηρίας τη χώρα. 
Τον κ.Παπανδρέου που με τη μνημονική πολιτική, αφύπνισε το πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων, προσφέροντας στο ταμείο των δανειστών το μέγιστο του εισοδήματός τους, πάντα για τη σωτηρία της χώρας.
 Τον κ.Παπανδρέου που με τη μνημονιακή πολιτική των άγριων περικοπών και της ένδειας, επανέφερε τον ελληνικό λαό σε μια "ανθρώπινη κατάσταση" απαλλαγμένη από την ευμάρεια της κατανάλωσης, των ανέσεων και της καλοπέρασης. 
Τον κ.Παπανδρέου που με την πολιτική της άγριας λιτότητας και εξαθλίωσης, κινητοποίησε το αίσθημα της αλληλεγγύης των Ελλήνων Πολιτών που ξεκίνησαν να συνεισφέρουν σε συσσίτια, χρησιμοποιημένα φάρμακα και εράνους.
Τον κ.Παπανδρεόυ που με την παράδοση της ουσιαστικής διακυβέρνησης στην ΤΡΟΙΚΑ, έφερε έναν αέρα διεθνή πλέον στις "επαρχιώτικες διοικητικέςδομές μας".
Τον κ.Παπανδρέου που με την μνημονιακή πολιτική έδωσε ένα ουσιαστικό ενδιαφέρον στη ζωή του Νεοέλληνα, καθώς πρέπει πλέον να δίνει αγώνα για την καθημερινή του επιβίωση, αφαιρώντας την πλήξη της ευμάρειας.
Τον κ.Παπανδρέου, που κάνει πλέον γνωστή στα  ακαδημαικά πέρατα του κόσμου τη χώρα μας, δίνοντας διαλέξεις για το "ελληνικό πείραμα".

Κακόπιστοι και κακοπροαίρετοι ......