ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.26/7/12

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Το Δ.Σ. της ΕΑΠΣ μαζί με τα αντίστοιχα των σωματείων των Σ.Α. συναντήθηκαν στις 26-7-2012 στα γραφεία της Ν.Δ. στην Βουλή, με αντιπροσωπεία βουλευτών της, αποτελουμενη από  τους κ.κ. Κυριαζίδη Δημ. Νταβλούρο Αθ. και Βλαχογιάννη Ηλ. και συζήτησαν για τα φλέγοντα προβλήματα των ενστόλων.

διαβάστε περισσότερα

Συνάντηση των Ομοσπονδιών των Σωμάτων Ασφαλείας με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Πραγματοποιήθηκε στις 26-7-2012 συνάντηση των Προεδρείων των Ομοσπονδιών με το νέο Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαο Δένδια.
   Από τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών έγινε αναφορά στην επιτακτική ανάγκη στήριξης της αποστολής των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας στην οριακή κατάσταση που βιώνουμε ως χώρα και την αναγνώριση επιτέλους της προσφοράς των ένστολων, με την θεσμική και εργασιακή τους θωράκιση αλλά και την MH περαιτέρω μείωση των γλίσχρων αποδοχών τους σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του κ. Πρωθυπουργού, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι οι ένστολοι δεν αντέχουν άλλες περικοπές.


διαβάστε περισσότερα