ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.31/10/11

ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙΣε αντάλλαγμα για τη βοήθεια, δηλώνει στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, η Ελλάδα θα λάβει σκληρά μέτρα και θα πρέπει να αποδεχθεί μια πολύ πιο στενή εποπτεία, «θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα παραδώσει προσωρινά ένα μέρος της κυριαρχίας της. Δεν πιστεύω ότι άλλη χώρα θα ήθελε να υποστεί αυτά τα σκληρά μέτρα, εκτός κι αν είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΈγκαιρα εδώ και 8 μήνες η Ένωσή μας με δημόσια παρέμβασή της, είχε ασκήσει την έντονη κριτική της και ανησυχία της για την πρόθεσή σας να ιδρύσετε στο Υπουργείο μια νέα Υπηρεσία, την Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, η οποία προβλέπονταν να διαχειρίζεται ευρωπαϊκά και αναπτυξιακά προγράμματα, όλων των Σωμάτων του υπουργείου, υπό τη διοίκηση, Αξιωματικού της Αστυνομίας.
Η φωνή της αγωνίας μας δυστυχώς δεν εισακούστηκε και έτσι με το άρθρο 3 του Ν.3938/2011 θεσμοθετήσατε την παραπάνω Υπηρεσία μη λαμβάνοντας υπόψη σας ότι παραβιάζονται τα ακόλουθα :

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΑΠΣ