Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

6/1/14

Ξεκίνησε η έκθεση γελοιογραφίας του Σπ.Μουρατίδη

Η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος καλωσορίζει το 2014 με μια έκθεση γελοιογραφιών, σχεδιασμένες από τον συνάδελφο Αντιστράτηγο Π.Σ. ε.α. Σπύρο Μουρατίδη, με τίτλο «Την Εποχή του Μνημονίου».

Τα σκίτσα του, καθοδηγούμενα, από κοινωνική ευαισθησία και ευρύτερη καλλιέργεια, βουτηγμένα στην κερκυραϊκή καυστικότητα, τον αγαπημένο τόπο του, όπου και ζει, γελοιογραφούν την πολιτική, τις κοινωνικές διεργασίες, το γίγνεσθαι της πατρίδας μας.

Το πενάκι του μας χαρίζει δημιουργήματα που μας βοηθάνε τόσο μέσα από το περιοδικό μας, όσο και από τους ιστότοπους της ΕΑΠΣ, να περνάμε τα μηνύματα μας στην κοινωνία και στους πολιτικούς ταγούς αυτή της ταλαίπωρης από το μνημόνιο χώρας.

Η έκθεση ξεκίνησε σήμερα 6 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ιανουαρίου, ενώ τα εγκαίνια της, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα.

Η έκθεση φιλοξενείται από τον Δήμο Περιστερίου, στην αίθουσα τέχνης του δημαρχιακού μεγάρου, που βρίσκεται στην οδό Καραθεοδωρή και Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι.