Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

27/3/12

«Είμαστε όλοι Έλληνες»

Κοινή συνάντηση με εκπροσώπους από τη Μεγάλη Βρετανία του πανευρωπαϊκού κινήματος «Είμαστε όλοι Έλληνες» και εκπροσώπων των σωματείων της ΕΛ.ΑΣ και Π.Σ.πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης κλιμακίου τους στη χώρα μας, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωσή τους για τα προβλήματα που προκαλεί η οικονομική κρίση και για την προώθηση κοινών δράσεων στήριξης της χώρας μας στο εξωτερικό.
Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν μεταξύ άλλων οι εκπρόσωποι των Συνδικάτων της Μεγάλης Βρετανίας κ.κ. Ντέιβ Γκριν, Μπεν Σόφα, Ράσελ Νιούτον, ενώ συμμετείχε και ο υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για τα Σώματα Ασφαλείας, κ. Τάσος Μαυρόπουλος.
Την ΕΑΠΣ εκπροσώπησε ο Υπευθ.Κινητοποίησης και μέλος του Δ.Σ. Αναστάσιος Μανιάτης.
Κοινό συμπέρασμα της συνάντησης, ναι ότι οι αντεργατικές αυτές πολιτικές πλήττουν το σύνολο των εργαζομένων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ως εκ τούτου, πρέπει να υπάρξει ενιαίος αγώνας για την ανατροπή τους.
Παράλληλα, εξετάστηκαν τρόποι ενδυνάμωσης του κινήματος «Είμαστε όλοι Έλληνες» με την υπόδειξη προτάσεων και συγκεκριμένων κοινών δράσεων για τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων, για την απόκρουση δυσφημιστικών για τη χώρα μας δημοσιευμάτων κλπ.