ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.30/12/09

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣε λίγες ώρες μια νέα χρονιά θα ανατείλει. Χρονικό σημείο που σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα, βασισμένο όμως πάνω στις παρακαταθήκες και τις εμπειρίες του πρόσφατου αλλά και του απώτερου ιστορικού χρόνου.
Υποδεχόμαστε το 2010 με τα προβλήματα που κληροδοτούνται, σε ένα ιδιαίτερα σκληρό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από πολύπλευρες επιθέσεις που δέχεται η οικονομική μας κατάσταση, τα εργασιακά μας κεκτημένα και τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
Παρ΄ όλα αυτά όμως, με την ωριμότητα και την εμπειρία του συνδικαλιστικού μας φορέα, την μαχητικότητα της δράσης μας και την υπευθυνότητα της φωνής μας, θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις, δίνοντας την μάχη για την επίλυση των προβλημάτων μας, αλλά και τη διασφάλιση του επαγγελματικού μας φορέα, ώστε να συνεχίζει με αποτελεσματικότητα να ανταποκρίνεται στον κοινωνικό ρόλο και την αποστολή που έχει αναλάβει από την Πολιτεία να επιτελεί.
<Καλή χρονιά με ειρήνη, υγεία και ευτυχία>
(από την ανακοίνωση της Ενωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος}

ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

συνέχεια..