Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

9/12/10

09/12/2010 Σύσκεψη για τον απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2010.


Παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή και του Υφυπουργού κ. Μανώλη Όθωνα πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2010, σύσκεψη για τον απολογισμό της Αντιπυρικής Περιόδου 2010, στις εγκαταστάσεις του 199 - Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ., στο Χαλάνδρι.

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

ΓΚΑΠ ΓΚΑΠ

Τομσεν: "Δεν μπορεί να συνεχιστεί η μείωση μισθών και συντάξεων"



Δεν μπορεί να συνεχιστεί η μείωση των μισθών και συντάξεων για να μειωθεί περαιτέρω το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Τρόικα κ. Πόουλ Τόμσεν, μιλώντας σε συνέδριο ...

Διαβάστε περισσότερα

Νεόπτωχοι, άνεργοι αλλά... πρωταθλητές στην ακρίβεια


Με τον πιο παραστατικό τρόπο περιγράφουν οι αριθμοί τις μονόπλευρες συνέπειες για τους πολίτες – εργαζόμενους – καταναλωτές από την οικονομική κρίση, η οποία κατά πως φαίνεται δεν αγγίζει εκείνους που καθορίζουν τις τιμές σε πολλά προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και υπηρεσίες (ρούχα, αυτοκίνητα, καπνό, ηλεκτρικές συσκευές, κόστος μεταφορών κτλ.).

Ήρωες θεωρούνται στο Ισραήλ οι Έλληνες πιλότοι!

Δεκτοί στο προεδρικό μέγαρο, απονομή χρυσού σταυρού από τον Πατριάρχη και πάνω απ'όλα απίστευτα δημοφιλείς όπου και αν πήγαιναν στο Ισραήλ οι Έλληνες πιλότοι των CL-415 που προσέφεραν τα μέγιστα για να σβήσουν οι πυρκαγιές στη χώρα. "Όπου και αν πηγαίναμε γινόμασταν δεκτοί ως ήρωες" δήλωσε ένας από αυτούς στο defencenet.gr.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ


Με το πενάκι του συναδέλφου Αντ/γου ε.α. Σ.Μουρατίδη