Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

1/8/10

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΝΗΜΗΣ- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ

Στη στήλη "Από το Αρχείο του Πυροσβεστικού Μουσείου" στο τελευταίο τεύχος (141) του περιοδικού ¨Πυροσβεστική Επιθεώρηση" δημοσιεύεται το αφιέρωμα του Επιπυραγού Ιωάννη Σταμούλη στον πρώτο Πυροσβέστη Αρχηγό του Π.Σ. Κων/νο Γκίκα.

ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Δηλώσεις του Προέδρου του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ , γιά τα προβλήματα του Π.Σ. σε σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας PRESS της 31-7-2010
Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα

ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Έχασαν τη ζωή τους δύο πιλότοι στρατιωτικού ελικοπτέρου, ΑΠΑΤΣΙ, την Παρασκευή 30/7/2010 , το οποίο κατέπεσε στο αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων.
Διαβάστε περισσότερα
Τη διενέργεια προανάκρισης από τις εισαγγελικές αρχές και τη διερεύνηση των αιτίων της πτώσης του Απάτσι, που στοίχισε τη ζωή στους δύο χειριστές του, προανήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σοβαρά ερωτηματικά δημιουργούνται από την ανεξήγητη μέχρι στιγμής και μοιραία για τους δυο χειριστές του πτώση του ελικοπτέρου Απάτσι στο αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων κατά την διάρκεια πτητικής δοκιμής.
Στην τελευταία του κατοικία στην συνοικία «Καλύβια» της Λαμίας συνόδευσαν συνάδελφοι του στην Αεροπορία Στρατού, οι συγγενείς του και οι φίλοι, τον 37χρονο ταγματάρχη Ανδρέα Δερμάρη που ήταν ο χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου Απάτσι που συνετρίβη στην Πάχη Μεγάρων. Διαβάστε περισσότερα

Ευθύνες της ΔΕΗ για την πυρκαγιά στον Βαρνάβα «βλέπει» η Εισαγγελία

Να εξεταστούν οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ για την υπόθεση της πυρκαγιάς στον Βαρνάβα Αττικής ζήτησε από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει το σχετικό φάκελο.
Διαβάστε περισσότερα:

Αλωση..

Ρώτησαν το Μίκη Θεοδωράκη, στην 85η επέτειο των γενεθλίων του, σχετικά με την πολιτική κατάσταση. Και απάντησε: «Έχουμε ξενική κατοχή. Κατακτητές με κουστούμια και γραβάτες»!…