Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

17/9/10

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΦΤΩΧΩΝ ΕΦΘΑΣΕ


Οι διαχειριστές της κρίσης, που οι ίδιοι δημιούργησαν, ξεδιπλώνουν το πλέον αντιλαικό του πρόσωπο με μά ξεδιάντροπή επίθεση ιδιαίτερα απέναντι στους ένστολους εργαζόμενους της χώρας.
Ξεκίνησε το κουτσούρεμα του 12% στα επιδόματά μας. Λίγες μέρες αργότερα προστέθηκε άλλο ένα 8 % . Ακολούθησε η σφαγή των δώρων πάσχα, καλοκαιριού και χριστουγέννων.


διαβάστε όλη την παρέμβαση του Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Ιωάννη Σταμούλη

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ;


Μαχαίρι στο πενθήμερο και τα νυχτερινά των Αστυνομικών

300 – 400 ευρώ θα χάσει κάθε αστυνομικός τον μήνα μετά την απόφαση του Υπουργείου οικονομικών να κόψει τα πενθήμερα και τα νυχτερινά στους ένστολους κάθε βαθμίδας.
Σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας έχει φτάσδει το επίμαχο έγγραφο από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με αριθμό 2/53000 Α με ημερομηνία 16/9/2010


Διαβάστε ολόκληρο το εφιαλτικό νέο από την ιστοσελίδα http://www.real.gr

Η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΠΕ τρίτη στο Europolyb


Επέστεψε την Τρίτη 15/06 η αποστολή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΠΕ με το χάλκινο μετάλλιο, από τη Βαλένθια της Ισπανίας όπου και συμμετείχε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυρ/στων – Αστυνομικών. Η ομάδα μας έδωσε συνολικά 4 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 3 νίκες και 1 ήττα. Η μία και μοναδική ήττα όμως αυτή, ήταν καθοριστική καθώς επήλθε στον ημιτελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο την πρωταθλήτρια τελικά ομάδα της POLICIA CATALUÑA

Διαβάστε περισσότερα

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΕΣ


Νέες αναρτήσεις πυροσβεστικών μινιατούρων στο σχετικό ιστολόγιο.

Δείτε περισσότερα