Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

29/12/10

Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Και έτσι σιγά σιγά φθάσαμε στο τέλος του 2010. Πρώτη χρονιά αυτής της δύσκολης περιόδου που εισήλθε η πολυδοκιμασμένη τούτη χώρα μας.

Μετά από τόσα χρόνια "κοινής εστίασης και φαγοποτίου" σύμφωνα με τον αξιότιμο αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβερνήσεως, και αφού διαπιστώθηκε από τα "ελληνικά στατιστικά" ότι "λεφτά δεν υπήρχαν" κατέφθασε η Έξωθεν Βοήθεια των επιτηρητών της ΤΡΟ Ι ΚΑΣ φέρνοντας ως οι νέοι Τρεις Μάγοι το δώρο της σωτηρίας της χώρας.
Δοκιμασμένο σχέδιο, με βασικό πυρήνα τη θυσία των οικονομικά ασθενέστερων στο βωμό της δημοσιονομικής τακτοποίησης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΤΟΥ ΕΠΙΠΥΡΑΓΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ Γ. ΒΑΡΣΑΜΗ

Σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων στο Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών, ένα μεγάλο ευχαριστώ.


Διαβάστε περισσότερα

29-12-2010: Δελτίο Τύπου για τη σημερινή παρουσίαση του Σχεδίου Νόμου "Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας και άλλες διατάξεις" α

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, παρουσίασε σήμερα, Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στο Υπουργικό Συμβούλιο για δεύτερη ανάγνωση, το Σχέδιο Νόμου «Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και άλλες διατάξεις ».


Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Tου Αντιπυράρχου Άγγελου Τριπολιτσιώτη - νεοκλεγέντα αιρετό εκπρόσωπο των Αξιωματικών του Π.Σ. στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων , αναδεικνύοντας για πρώτη φορά έναν μεμονωμένο υποψήφιο ως αιρετό μέλος.

Διαβάστε περισσότερα

Διαμαρτύρονται οι εθελοντές πυροσβέστες


Με επιστολή της προς τον Χρήστο Παπουτσή, υπουργό Προστασίας του Πολίτη, η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος διαμαρτύρεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εθελοντές πυροσβέστες και για το ότι οι αρμόδιοι δεν κάνουν τον κάνουν τον κόπο ούτε να τους δεχθούν στο υπουργείο, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Στην επιστολή αναφέρουν:

ΕΥΧΕΣ

2011 ΕΥΧΕΣ

Του Αναστάσιου Μανιάτη μέλους του ΔΣ της ΕΑΠΣ

Συνάδελφοι

Εύχομαι Χρόνια καλά και πολλά, με Υγεία, Αγάπη και Πρόοδο σε εσάς και στις οικογένειες σας


Διαβάστε περισσότερα