Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

17/4/12

Έρχεται το μεγάλο «ψαλίδι» στα επιδόματα μετά τις εκλογές! Ποια θα κοπούν


Σε επίπεδα… Τριτοκοσμικής χώρας είναι πολύ πιθανό να φθάσουμε σύντομα τόσο εξαιτίας της δραματικής μείωσης των μισθών όσο και εξαιτίας της μεγάλης περικοπής των ειδικών επιδομάτων.
Με βάση τις επιταγές της τρόικας που θα ακολουθηθούν μετά τις εκλογές, πολλά επιδόματα που χορηγούνται σήμερα ως βοήθημα στους Έλληνες θα ψαλιδιστούν ή θα κοπούν πλήρως.
Όλα δείχνουν με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες ότι …χέρι θα μπει σε όλα τα επιδόματα που χορηγούνται σήμερα ακόμη και σε ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού.

Διαβάστε περισσότερα

«Οχι» Σαμαρά σε περαιτέρω περικοπές στις Ενοπλες Δυνάμεις

Μάχη προκειμένου να αποκλειστούν νέες μισθολογικές περικοπές στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, δεσμεύτηκε πως θα δώσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.


Ο κ. Σαμαράς γνωστοποίησε τη συνάντηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, όπου έγραψε ότι συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ότι θα δώσουμε μάχη προκειμένου να αποκλειστούν άλλες μισθολογικές περικοπές. Αυτό πρέπει να σταματήσει, γιατί τους έχουμε ανάγκη ως Έθνος, αλλά και γιατί κι εκείνοι πρέπει να αισθάνονται ότι υπάρχει πρόνοια για αυτούς», τόνισε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας πως «η Πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες που κάνουν καθημερινά για την Ελλάδα».