ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.







20/6/11

ΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ


ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
ΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 7 μ.μ. ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

Συνάδελφοι
Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποτέλεσμα και των αγωνιστικών παρεμβάσεων των εργαζομένων και όλης της κοινωνίας, δεν πρέπει να δημιουργήσουν καμιά αυταπάτη.
Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης και το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, δεν σημαίνουν αλλαγή πολιτικής αλλά εμμονή στην ίδια αντιλαϊκή μνημονιακή πολιτική.
Τα αντιλαϊκά μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος όπως η παραπέρα περικοπή μισθών και συντάξεων, αύξηση της έμμεσης και άμεσης φορολογίας, μείωση του εφάπαξ και των επικουρικών συντάξεων, ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και της δημόσιας περιουσίας....

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΑΠΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΑΠΣ

Στις 31-05-2011 στην απόφαση του συμβουλίου μεταθέσεων Αξιωματικών, συμπεριλαμβανόταν και ο Εκπρόσωπός μας στην Περιφέρεια Π.Υ. Ηπείρου , Αντιπύραρχος Αναγνωστάκης Δημοσθένης, ο οποίος και μετατέθηκε στην Π.Υ. Αμφιλοχίας.
Μετάθεση, η οποία δείχνει σκοπιμότητα παρέμβασης στην συνδικαλιστική δράση του συναδέλφου και φίμωσης της φωνής της ΕΑΠΣ στην Ήπειρο...

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΑΠΣ