ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.26/4/11

Υπεξαίρεση στο ΤΕΑΠΑΣΑ

Απάτη και υπεξαίρεση σε βάρος του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας (ΤΕΑΠΑΣΑ), ύψους περίπου 200.000 ευρώ, αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, η οποία σχημάτισε δικογραφία με βάση την οποία εμπλέκονται στην υπόθεση υπάλληλοι του Ταμείου.

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ)


Με το νόμο 3852/2010 (Καλλικράτης) θεσμοθετήθηκε η νέα αυτοδιοικητική δομή της χώρας. Το νέο αυτό διοικητικό πλαίσιο αναβαθμίζει το σύστημα πολιτικής προστασίας της χώρας χωρίς να αλλοιώνει τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής, όπως θεσμοθετήθηκαν και ισχύουν μέχρι σήμερα με το Ν.3013/2002.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Χανιά: Πυροσβεστικά οχήματα με φθαρμένα λάστιχαΤο Πυροσβεστικό Σώμα είναι έτοιμο να επιτελέσει το καθήκον του και αυτό το καλοκαίρι, χωρίς όμως το απαραίτητο προσωπικό και με επιβαρημένο τον μισό στόλο οχημάτων του.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙ 5ΕΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Είμαι ενας αξ/κος του πυρ/κου σώματος με αρκετά χρόνια υπηρεσίας στην πλάτη.... Διαθέτω δύο πτύχια αει ξένες γλώσσες ,υπολογιστές κλπ... κριτήρια με τα οποία μπήκα στην σχολή αξ/κων του πυρ/κου σώματος.....

Διαβάστε περισσότερα το σχόλιο συναδέλφου