ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.15/8/15

Σεβασμός και εκτίμηση στο έργο του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Αστυνομίας

Το περιστατικό όπου ο αστυνομικός χαστούκισε τον λαθρομετανάστη αποτέλεσε άλλη μια αφορμή ώστε να στηθούν στον τοίχο τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και ειδικότερα της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Για κάποιους είναι εύκολοι οι αφορισμοί, οι γενικεύσεις αλλά και η υιοθέτηση ατεκμηρίωτων καταγγελιών. Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να καταθέσουμε τον μεγάλο σεβασμό στο έργο που επιτελούν οι άνδρες και οι γυναίκες του Λιμενικού Σώματος στα νησιά καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας. Στις αλλεπάλληλες και συνεχείς επιχειρήσεις διάσωσης, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Στη φρούρηση και προστασία των θαλάσσιων συνόρων μας, στην καθημερινή μάχη που δίνουν με τα οργανωμένα κυκλώματα των δουλέμπορων, που εκμεταλλεύονται τους παράνομους μετανάστες. Στις επιτυχίες που έχει το Λιμενικό Σώμα στον τομέα της δίωξης ναρκωτικών. Στις χιλιάδες διασώσεις ανθρωπίνων ζωών. 

Η βουλευτής, η μολότοφ και η Marfin, του Γιάννη Σταμούλη

Το κείμενο κριτικής του προέδρου της ΕΑΠΣ, από το facebook.
Την ώρα που η Βουλή ψήφιζε το τρίτο εμπρηστικό μνημόνιο της ζωής μας, όπως δημοσιεύεται, www.iefimerida.gr αξιότιμη Βουλευτής επέλεξε στιλιστικά μπλουζάκι με μολότοφ και το σήμα της Αναρχίας. Στιλιστικά είμαι ο πλέον ακατάλληλος να κρίνω.
Η μολότοφ, αυτός ο πρόχειρος αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, πάντως που το 2010 έκαψε τρεις συνανθρώπους μας στην Μαρφιν