ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.21/1/15

Νέο αναπτυξιακό μοντέλο οικολογικού μετασχηματισμού της οικονομίας και της κοινωνίας


Μέλος ΕΕΚΕ ΥΠΕΚΑ και Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη της  Βουλής


Θα μπορούσα να πω πως η κυρίαρχη αίσθηση που αφήνει η επαφή με τον κόσμο αυτές τις τελευταίες μέρες είναι μια έντονη ελπίδα, χωρίς όμως αυταπάτες. Οι άνθρωποι των γειτονιών της Β’ Αθήνας έχουν βιώσει με τον πιο σκληρό τρόπο τις καταστροφικές, βίαιες συνέπειες της εφαρμογής των μνημονίων τα τελευταία πέντε χρόνια, είναι άνθρωποι που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για να τα βγάλουν πέρα. Είναι λοιπόν λογικό ο κόσμος να είναι απογοητευμένος και εξοργισμένος. Ταυτόχρονα όμως, είναι ξεκάθαρο από τη συζήτηση μαζί τους πως η εκστρατεία του φόβου της ΝΔ δεν περνάει. Η καταιγίδα χοντροκομμένων ψεμμάτων στην οποία έχει επιδοθεί το επιτελείο του κ. Σαμαρά δεν αγγίζει πλέον τον κόσμο, ο οποίος έχει αντιληφθεί ότι οι μνημονιακές πολιτικές δεν μπορούν να συνεχιστούν σε αυτό τον τόπο. Αντίθετα, από τις πολλές φορές εξαντλητικές (και δικαίως) συζητήσεις, αυτό που αφουγκράζεται κανείς είναι η προσμονή για να εφαρμόσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά που λέει, η ελπίδα ότι το πρόγραμμά μας -με τα πρώτα άμεσα μέτρα που περιλαμβάνει- θα είναι η απαρχή για την ανάσχεση της ανθρωπιστικής κρίσης και ότι θα αποτελέσει την αφετηρία για να ξανακερδίσει ο καθένας και η καθεμιά τη χαμένη ατομική του Aξιοπρέπεια˙ και όλοι μαζί τη συλλογική μας

διαβάστε περισσότερα

Γιατί ζητώ τη μία από τις ψήφους σου

Του Μιχάλη Χάλαρη, Υποψήφιου Βουλευτή Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Παράταξης.
Διδάκτωρ Χημείας -.Αξιωματικός Π.Σ.Αγαπητή φίλη Κυκλαδίτισσα, αγαπητέ φίλε Κυκλαδίτη,
Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ σε σένα προσωπικά λόγω της κοινής μας καταγωγής και της ειλικρινούς μας αγάπης για τον τόπο μας.
Η οικογένειά μου συνδέεται στενά με τρία από τα νησιά μας και έτσι μπορώ με υπερηφάνεια να λέω παντού ότι είμαι κι εγώ ένα κομμάτι από τις Κυκλάδες. Τις δικές μας Κυκλάδες.
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που επέλεξα να δώσω τη μάχη για την εκλογή μου στην ελληνική βουλή από την ιδιαίτερή μου πατρίδα, τη γη της οικογένειάς μου. Εδώ ανήκω, για τον τόπο αυτόν νοιάζομαι, τον τόπο αυτόν έχω μέσα στην καρδιά και το μυαλό μου και τους ανθρώπους αυτού του τόπου θέλω να εκπροσωπήσω.

διαβάστε περισσότερα

Ομιλία του Ύπουργού Εθνικής Άμυνας και τ.Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια


Του Νίκου Δένδια Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Β΄Αθηνών

Η χώρα μας βρίσκεται ενώπιον των πλέον κρίσιμων, αχρείαστων και ενδεχομένως επιζήμιων εκλογών της σύγχρονης Ιστορίας της.
Μια κοινοβουλευτική μειοψηφία, με την συμπαράταξη των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ανέτρεψε μια Κυβέρνηση που είχε την δεδηλωμένη με πρόσχημα την εκλογή του ΠτΔ.
Σε όλα αυτά, προστέθηκαν καταγέλαστες οπερετικές καταγγελίες. Αυτές που εξευτέλισαν τόσο αυτούς που τις έκαναν και τους ηθικούς αυτουργούς που τους υποστήριξαν.
Πάγωσε η Αγορά.
Εκτοξεύτηκε το επιτόκιο των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου.
Ο Διεθνής Τύπος, έγκυροι αναλυτές αλλά και διεθνείς οικονομικοί παράγοντες, επανέφεραν το θέμα του GREXIT.
Και όλα αυτά, την χρονική στιγμή που η χώρα μας και η Οικονομία βρισκόταν σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής