ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.10/11/12

Θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν και άλλο τη ΣΩΤΗΡΙΑ μας;

Το  νέο μνημόνιο  είναι μια πραγματικότητα. Τα νέα ληστρικά μέτρα που κτυπούν βάναυσα τη ζωή μας και μας οδηγούν στην εξαθλίωση , την βαθιά ύφεση και το αδιέξοδο  είναι πλέον νόμος της Πολιτείας.
Μιας πολιτείας που πλέον είναι ξεκομμένη από τον κυρίαρχο λαό της και δίνει πλέον λόγο η κυβέρνησή  της  σε  υπερκείμενα και αλλοδαπά κέντρα εξουσίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μια μέρα πριν, στις απέλπιδες προσπάθειες αντιπροσωπείας των Προέδρων των σωματείων των ένστολων των Σ.Α. σε  επαφές στη Βουλή, ο εισηγητής βουλευτής  του μνημονίου ,της Ν.Δ. μας  ενεχείρησε  τα στοιχεία για το  μισθολόγιο μας που βασίστηκαν οι νέες περικοπές στην ΑΓΓΛΙΚΗ  γλώσσα.
Προφανώς  η γλώσσα είναι το λιγότερο.  Εδώ το σύνολο της πολιτικής ασκείται πλέον από την ξενόφερτη τυραννία των δανειστών , των τοκογλύφων, των μερκελιστών και των κερδοσκόπων των αγορών.
Δυστυχώς διαπιστώσαμε το μέγεθος της κοροϊδίας στο πετσί μας. Η δήθεν αναπλήρωση του εισοδήματος των ενστόλων και η προστασία από την φιλένστολη κυβερνώσα πλειοψηφία και το αμέριστο ενδιαφέρον του κ. Πρωθυπουργού, μετατράπηκε σε ένα ανελέητο τσεκούρωμα των  πενιχρών μισθών μας.
 

ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ...........