ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.8/11/12

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Την αμέσως επόμενη  μέρα της ψήφισης των ληστρικών μέτρων, το λόμπι των μερκελιστών-τροικανών και τοκογλύφων, άρχισε τους εκβιασμούς γιά νέα μέτρα.

Να μην ξεχνάμε οι προγόνοι τους είχαν τις ίδιες μεθόδους πάντα. ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

ΤΡΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΟΦΕΡΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μερικές φορές το να αποδώσεις το μαύρο, το σκοτεινό της ζοφερής πραγματικότητας μας είναι δύσκολο. Να αποτυπώσεις, να αποδώσεις την τραγική πλευρά της καθημερινότητας που πλέον έχει μετατραπεί σε θηλιά στο λαιμό του λαού μας και της χώρας μας.Αυτές τις ώρες που είναι σε εξέλιξη  ένα ακόμα σκληρό χτύπημα εναντίον της ζωής μας, από το λόμπι του μνημονίου, προσπαθούμε να στείλουμε δυνατά τη φωνή μας στους διαχειριστές της κρίσης,  να κατανοήσουν το αδιέξοδο της πολιτικής, να ματαιώσουν το έγκλημα στον περήφανο τούτο λαό. Πολλά μπορείς να γράψεις, αλλά το καλύτερο είναι η απόδοσή τους με μερικές γελοιογραφίες από τον χαρισματικό συνάδελφο Σπ.Μουρατίδη που συνεχίζει να γελοιογραφεί  την τραγική ελληνική καθημερινότητα.

 διαβάστε την ανάρτηση του Γιάννη Σταμούλη

Η ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΜΑΣ

Τη νύχτα την βροχερή,  σε ένα ζωσμένο από δυνάμεις καταστολής κοινοβούλιο 153 αξιότιμοι κύριοι βουλευτές μας καταδίκασαν σε εξαθλίωση, και μάλιστα χειροκρότησαν την απόφαση της υπερψήφισης του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
153 αξιότιμοι κύριοι βουλευτές ψήφισαν γιά την καταλήστευση του πενιχρού εισοδήματός μας.
Νύχτα που ξέρασε τόνους χημικά στους πολίτες που κραύγαζαν τη δυσαρέσκειά τους έξω από το κοινοβούλιο.

Η Παρασκευή 8η Νοεμβρίου 2012 είναι θλιβερή, μιά μέρα της Νέας Κατοχής της μικρής, ταλαίπωρης χώρας μας.