ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.21/10/12

ΤΕΑΠΑΣΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΤΥΠΣ & ΤΑΥΠΣ

Πρίν δέκα μήνες  είχαμε ενημερώσει τους όλους τους εργαζόμενους στο Πυρ/κό Σώμα για το μέλλον των ταμείων μας με το παρακάτω κείμενο:
"Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ, (Φ. Παντελεάκος, Α. Μανιάτης) επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο του ΤΕΑΠΑΣΑ, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση των επικουρικών ταμείων του Π.Σ. με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης και των σχετικών αναλογιστικών μελετών βιωσιμότητάς τους.

διαβάστε την ανάρτηση του Φ.Παντελεάκου 

Το κλαδί που καθόμαστε


Δυστυχώς το να διαχειρίζεσαι τις τύχες ενος οργανισμού και του προσωπικου του δεν είναι εύκολο.Ειδικά σήμερα  που στην εποχή του μννημονίου κάθε πρόχειρη σκέψη μπορεί να είναι  καταστροφική.
Σήμερα όσο ποτέ  ο ηγέτης δεν μπορεί να είναι τίποτε  άλλο παρά σοβαρός και τεκμηριωμένος.

Καμία σχέση δηλαδή.

Αν οι  ημέρες δεν ήταν γόνιμες, θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον να δει το φως σχετική, υποτίθεται πρόταση μελέτη ηγέτη, που δεν εμπιστεύεται ουτε το επιτελείο του, που αυτός επελεξε, για τη μελέτη εξισου σοβαρου θέματος εργσιακού-οικονομικού ζητήματος.

Η ηγεσία δεν είναι απλή κατάκτηση της κπρυφής ενός οργανισμου. Έχει δυστυχώς πολύ περισσότερη ευθύνη από ότι πιστεύετια και είναι πολύ πιό απαιτητική  από ότι πολλές φορές μπορεί να μας επιτρέπει να δούμε ο "επαρχιωτισμός μας", με την μεταφορική έννοια του όρου.

Κρίμα....