Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

12/3/12

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΜΕΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ



η παραπάνω εικόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου. Προφανώς και δεν είναι έκδοσης του αρμόδιου υπουργείου, αλλά και μόνο η σύλληψη της κατασκευής της δείχνει την βαθιά απογοήτευση και σε ένα βαθμό τον αυτοσαρκασμό των Νεοελλήνων που βλέπουν την χώρα και τους κατοίκους της να βυθίζονται στην πλέον οδυνηρή κρίση της νεώτερης ιστορίας.

«Σχετικά με φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και η οποία απεικονίζει αφίσα με οδηγίες προς τους σιτιζόμενους από τους κάδους απορριμμάτων πολίτες, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ενημερώνει, πως το ΥΥΚΑ και οι Υπηρεσίες του ουδέποτε προέβησαν στην έκδοση και διανομή της εν λόγω αφίσας», αναφέρει η ανακοίνωση. http://www.inews.gr/227/afto-tha-eleipe-kloverdo.htm

Ζέρβας Δημήτρης: Με τα μάτια ενός παιδιού...


Πως άραγε φαντάζει ένας άνθρωπος που είναι εθελοντής πυροσβέστης μέσα από τα μάτια ενός παιδιού;
Σε αυτό το ερώτημα απαντά η 12χρονη Ελπίδα που κατέθεσε την ψυχής της μέσα από μια σχολική έκθεση στο μάθημα των αγγλικών, σε ένα σχολείο της Ρόδου. O περιγραφόμενος κύριος (και νονός της μικρής μαθήτριας) ανήκει στην δύναμη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αταβύρου Ρόδου.

Διαβάστε περισσότερα