Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

8/3/12

Mε το πενάκι του Σπ.Μουρατίδη

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝο κούρεμα των ομολόγων που κατέχουν τα ασφαλιστικά Ταμεία αποτελεί εγκληματική και

Θέση του Αναστασιου Μανιάτη Υπευθυνου κινητοποιήσεσεων της ΕΑΠΣ

Το κούρεμα των ομολόγων που κατέχουν τα ασφαλιστικά Ταμεία αποτελεί εγκληματική και ληστρική πράξη .Αποτελεί κορύφωση της καταλήστευσης των αποθεματικών τους από τις κυβερνήσεις που, σε συνδυασμό με την... αύξηση της εισφοροδιαφυγής, τις μειώσεις των εργοδοτικών εισφορών και την απώλεια εσόδων λόγω της έκρηξης της ανεργίας και το κλείσιμο δεκάδων επιχειρήσεων, καθιστούν σχεδόν βέβαιη τη χρεοκοπία τους και την αδυναμία να πληρωθούν οι συντάξεις και να καταβληθεί το ΕΦΑΠΑΞ.

Δυστυχώς στα ταμεία αυτά συμπεριλαμβάνεται και το ΤΕΑΠΑΣΑ.

Παρά την απειλή των ληστών, επικαλούμενοι «ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ» την δήθεν «ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» όσον αφορά τα 17 εκατομμύρια, πού κατέχει το ταμείο απευθείας από το Ελληνικό Δημόσιο, με την σθεναρή αντίσταση των συνδικαλιστών η απόφαση ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ. Ενώ το μεγαλύτερο μέρος των αποθεματικών τα 500.000.000 Ευρώ πού βρίσκονται στην Τράπεζα της Ελλάδος, υπόκεινται στο κούρεμα χωρίς ερώτηση.

«ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΔΕΝ ΡΩΤΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ ΑΝ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ»

ΟΛΟΙ στους Αγώνες ενάντια στη μνημονιακή πολιτική της εξαθλίωσης».