Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

21/9/11

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ - ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ


Η καταιγίδα των νέων μέτρων, που επιβάλλει η Κυβέρνηση πλήττουν πλέον το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας αλλά κυρίως τους άνθρωπους του "μόχθου", βυθίζοντας στην ύφεση την οικονομία, δείχνοντας την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόστηκε ως σήμερα και την ανικανότητα της, να διαχειριστεί την κρίση.

Η οργή πλέον είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί τον Έλληνα Πολίτη, που βυθισμένος πλέον στη φτώχεια ακούει και τις τελευταίες αποκαλύψεις γιά το «μαγείρεμα» του ελλείμματος του 2009, από στελέχη της ανεξάρτητης αρχής της ΕΛΣΤΑΤ,επιλεγμένους βέβαια από την κυβέρνηση.

Η ιδέα μόνο και μόνο ότι εγκλωβιστίκαμε στο Μνημόνιο επειδή "φούσκωσε" το έλλειμα φαντάζει πράγματι εφιαλτικό, καθώς φαίνεται ότι μάλλον η Κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει στον ταλαίπωρο ελληνικό λαό, για τη στάση της το τελευταίο τρίμηνο του 2009 και ειδικότερα...

Διαβάστε την ανάρτηση του Ταμία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Ιωαν. Σταμούλη

Λίγο πριν την Έκρηξη Εκτονούμενου Ατμού Ζέοντος Υγρού


κυβέρνηση που ενάμιση χρόνο τώρα καταστρέφει τη μεσαία τάξη, διαλύει τον κοινωνικό ιστό, πετά στο δρόμο τους εργαζόμενους δίχως οίκτο και με απίστευτο κυνισμό και έχει το θράσος να εγκαλεί όποιον ασκεί κριτική και υπερασπίζεται τους εργαζόμενους και το κοινωνικό κράτος.
Μοναδικός σκοπός αυτής της, πλέον αναποτελεσματικής στα μεταπολιτευτικά χρονικά, κυβέρνησης ως διαφαίνεται, παραμένει η παραπλάνηση της κοινής γνώμης και η ωραιοποίηση με επικοινωνιακά τερτίπια της παταγώδους αποτυχίας της πολιτικής της.
Χωρίς συναίσθηση των τεραστίων ευθυνών για την καταστροφική οικονομική πολιτική -που οδήγησε τη χώρα στο ΔΝΤ, την αγορά στην ασφυξία, την κοινωνική συνοχή στα όρια της κατάρρευσης- αναζητά να βρει ενόχους, για τα αποτελέσματα της αλλοπρόσαλλης τακτικής της.

Διαβάστε την ανάρτηση του Προέδρου τυ Δ.Σ. της ΕΑΠΣ Φιλ. Παντελεάκου