ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.31/1/17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΤΟΥ Π.Σ

30-1-2017

Συνάδελφοι σας κοινοποιούμε κοινή ανακοίνωση - ενημέρωση των αιρετών μελών στο συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΞ/ΚΩΝ ΤΟΥ Π.Σ.
                                                 Τάσου Μανιάτη και Σωκράτη Γιαννόπουλου.

Περί ώρα 15:00 της σήμερον συνεδρίασε το συμβούλιο Μεταθέσεων – Αποσπάσεων των Αξ/κών του Π.Σ. και ενέκρινε χωρίς καμία διαφωνία, δώδεκα (12) από τα δέκα τέσσερα (14) αιτήματα για αποσπάσεις συναδέλφων . 
Απόρριψε αίτηση απόσπασης συναδέλφου, από Σχολή Πτολεμαΐδας στην 8η ΕΜΑΚ (μειοψηφώντας τα δύο αιρετά μέλη του Συμβουλίου, τα οποία ψηφίσαν, ΠΑΡΟΝ). 
Μία αίτηση για παράταση απόσπασης από Π.Υ. Ζακύνθου σε Π.Ε. Π.Υ. Δ. Αττικής, είναι σε εκκρεμότητα.
Επίσης εγκρίθηκαν χωρίς διαφωνία και οι πέντε αιτήσεις συναδέλφων, για υπαγωγή σε άρθρα.
Τα δύο αιρετά μέλη έθεσαν θέμα: για συναδέλφους πού μετετέθησαν στο προηγούμενο συμβούλιο και επικαλέστηκαν σοβαρά προβλήματα υγείας των ιδίων, των συζύγων ή και των παιδιών τους, όπου πήραν απάντηση από τον κ. Αρχηγό, “ότι θα συγκεντρωθούν τα δικαιολογητικά των συναδέλφων πού έθεσαν σοβαρά προβλήματα Υγείας των ιδίων ή και των οικογενειών τους και θα το δει στην πορεία”.
Επίσης έθεσαν υπόψην του Κ. Αρχηγού, ότι στην διαταγή της Υπηρεσίας του προηγούμενου συμβουλίου όσων μετατέθηκαν, δεν αναφερόταν ρητά η λήψη προκαταβολών; Η απάντηση ήρθε από παράγοντα της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων ότι “έχει γίνει τηλεφωνική συνεννόηση με με τον Διευθυντή της Διαχείρισης Χρηματικού και ότι υπάρχει διαθέσιμο ποσό για τις προκαταβολές των μετατιθέμενων.