ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.12/1/17

Μάξιμος: “Κρίσεις”-παρωδία με ευτελισμό θεσμών στο Πυροσβεστικό Σώμα

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή δημοσιεύματα για κρίσεις στην Πυροσβεστική, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με την “πρώτη φορά αριστερά” έχουμε για πρώτη φορά στα χρονικά της Πυροσβεστικής και “κρίσεις”-παρωδία με ευτελισμό θεσμών και διαδικασιών!

Κρίσεις – Τι τελικά συμβαίνει;

 Σε παρέμβασή της η ΠΟΕΥΠΣ  προς  τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Νικόλαο Τόσκα, απευθύνει το ερώτημα  «Κρίσεις – Τι τελικά συμβαίνει;»:

"Κύριε Υπουργέ,

ενώ όλο το Πυροσβεστικό Σώμα είναι ανάστατο, τόσο από το αναμενόμενο ξεσπίτωμα και την διάλυση των οικογενειών των πυρ/στών, λόγω της υποχρεωτικής στελέχωσης των περιφερειακών αεροδρομίων με προσωπικό, όσο και από το γεγονός ότι η χώρα βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη λόγω καιρικών συνθηκών και το προσωπικό δρά σε επιχειρήσεις διάσωσης σε όλη την χώρα, γίνονται κρίσεις Αξ/κών, όπως πληροφορούμεθα από δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, όπου αναφέρουν συγκεκριμένα ονόματα προαγωγών και αποστρατειών, όπου οι μεν προαγόμενοι δέχονταν συγχαρητήρια για την προαγωγή τους, οι δε αποστρατευμένοι αποδέχονταν την είδηση της αποστρατείας τους."

διαβάστε περισσότερα