ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :

Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος

Ιστολόγιο με επικαιρότητα, ειδήσεις και νέα, πυροσβεστικού, περιβαντολογικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος, από το διαδίκτυο και τον τύπο.13/12/16

Μ. Χαρακόπουλος με ΕΑΠΣ: "Η Πολιτεία να συνδράμει στο έργο της Πυροσβεστικής"

Αθήνα, 13 Δεκεμβρίου 2016
ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΑΠΣ:
Η Πολιτεία να συνδράμει στο έργο της Πυροσβεστικής
• Προτεραιότητα για τη ΝΔ η ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας
«Ο τομέας της πολιτικής προστασίας, στον οποίο υπάγεται και η πυροσβεστική υπηρεσία, είναι κομβικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του κράτους και την μετάδοση του αισθήματος ασφαλείας και σιγουριάς στους πολίτες. Ο κλάδος αυτός έχει αποδείξει επανειλημμένως, ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης, ότι στελεχώνεται από ανθρώπους που δίνουν τον εαυτόν τους στην προσφορά στον συνάνθρωπο. Για να μπορέσουν όμως να συνεχίσουν να προσφέρουν το σπουδαίο αυτό έργο, δεν φτάνει η προσωπική αυταπάρνηση, Η πολιτεία οφείλει να τους συνδράμει με όλα τα αναγκαία μέσα που απαιτούνται για την αποτελεσματική άσκηση των καθηκόντων τους. Αυτή θα είναι και μια από τις βασικές μας προτεραιότητες όταν αναλάβουμε και πάλι την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου».Τα παραπάνω τόνισε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την συνάντηση που είχε με το προεδρείο της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος.
Κατά τη συνάντηση τα μέλη του προεδρείου της ΕΑΠΣ ενημέρωσαν τον κ. Χαρακόπουλο για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν το Πυροσβεστικό Σώμα. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν: