Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

24/5/12

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ. Αρχηγέ λίγο οργάνωση !!

 Κύριε Αρχηγέ του Πυροσβεστικού Σώματος
                                                                                        Αθήνα   25/5/2012

Η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως, αλλά και όταν η ίδια η "ιστορία" επαναλαμβάνεται, επαναλαμβάνεται ως φάρσα, αλλά αν αφορά διαχείριση δημόσιων θεμάτων δεν έχει καμία πλάκα.
Είναι σοβαρό.
Το τελευταίο διάστημα με μια σειρά από παρεμβάσεις μας προς τον κ.Αρχηγό του Π.Σ.  έχουμε επισημάνει καίρια ζητήματα που   δείχνουν την ασθενή παρουσία οργάνωσης, μεθοδικότητας και ξεκάθαρης διοικητικής ευθυλογίας, κινούμενα στην οριογραμμή της ανάγκης περαιτέρω νομικοδιοικητικής εξέτασης.
Βέβαια σε όλα αυτά ουδεμία απάντηση έχουμε λάβει, μιας και εμείς ακόμα δεν έχουμε απευθυνθεί σε εισαγγελικές αρχές.
Δυστυχώς όμως η επανάληψη των παραπάνω φαινομένων τείνει να παγιωθεί.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα  είναι το παραπάνω έγγραφο του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο και αλιεύσαμε από ιστολόγια συμβασιούχων, μιας και με την ΕΑΠΣ δεν διατηρεί αλληλογραφία  το Α.Π.Σ.

Ειδικότερα:
Το σεβαστό Α.Π.Σ. μετά την εισαγγελική παραγγελία που του απέστειλε η ΠΟΣΠΥΔ, απαντά με χαρακτηριστική ταχύτητα στα έγγραφα της, (4 εργάσιμες).
Το καταπληκτικό του εγγράφου βέβαια βρίσκεται στη λεπτομέρεια, όπου φαίνεται ότι η  Διεύθυνση Προσωπικού πλέον δρα ανεξάρτητα στο Αρχηγείο, μιας και φαίνεται ότι αλληλογραφεί με "εντολή Αρχηγού"απευθείας με την ΠΟΣΠΥΔ και κοινοποιεί τα έγγραφά της στο γραφείο του Υπουργού   ΠΡΟ.ΠΟ. αλλά το κυριότερο στο γραφείο του κ.Αρχηγού!!!
Τα υπόλοιπα  τα του εγγράφου, δε θα τα σχολιάσουμε εμείς.

Απλά  αντιγράφουμε τη "χλευαστική περιγραφή" από  σχετικό διαδικτυακό ¨φορουμ συμβασιούχων Πυροσβεστών....



διαβάστε την παρέμβαση της ΕΑΠΣ