Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

6/5/12

Ο περήφανος λαός μας έδειξε κόκκινο στο μαύρο μέτωπο.

Δυό χρόνια εξαθλίωσης, ξεπουλήματος της χώρας, παράδοσης στα όρνια των αγορών, του κεφαλαίου και των κερδοσκόπων της αγοράς.
Δύο χρόνια που το μνημόνιο αντικατέστησε το σύνταγμα τους νόμους την εθνική κυριαρχία.
Δύο χρόνια που οι θεσμοί αντικαταστάθηκαν από τους γερμανούς επιτρόπους, τους τοποτηρητές των τοκογλύφων μας.
Δύο χρόνια που ο περήφανος λαός μας μπήκε στο εργαστήριο ως πειραματόζωο των αγυρτών του διεθνούς κεφαλαίου και των κερδοσκόπων.
Μας λήστευσαν, μας υποτίμησαν, πήραν το χαμόγελό μας, προσπάθησαν να πάρουν την αξιοπρέπειά μας.

 διαβάστε την ανάρτηση του Ταμία του Δ.Σ.  του ΕΑΠΣ   Γιάννη Σταμούλη

Nα οργανωθούμε Επιτέλους΄! Υπ.αριθ...νιοστή

Και μέσα στο γενικό κλίμα της άλογης λογικής και του όποιος σκεφτεί πρώτος στο πόδι το λέει και το κάνουμε, έργο που παίζεται σε συνέχειες το τελευταίο διάστημα, ούτε να ψηφίσουμε με ησυχία μας αφήνουν.

Δεκάδες τα ερωτήματα από συναδέλφους Διοικητές και Προϊσταμένους για τη μέρα των εκλογών.

Το στορυ έχει ως εξής:

Η κυβέρνηση, ως γνωστό, την τελευταία στιγμή μετά τις συννενοήσεις της προφανώς με τους γνωστούς μας πλέον αφέντες - τροικανούς, ενέκρινε για το προσωπικό του ΥΠΡΟΠΟ άρα και στο πυροσβεστικό προσωπικό και στους Π.Π.Υ. και εκπαιδευόμενους Π.Π.Υ.τη χορήγηση του αστρονομικού ποσού των 130 ευρώ, μεικτά γιά να μη μπερδευόμαστε, του οποίου η χορήγηση θα γίνει μάλιστα μετά τις εκλογές (να έχουμε ψηφίσει και σωστά προφανώς).Η συνέχεια της περιπέτειάς μας βρίσκεται στο διαδικαστικό:
Η απόφαση σαφώς αναφέρει ότι η εκλογική αποζημίωση δίνεται "για την έκτακτη εκλογική εργασία, εργασία που λόγω του φόρτου της, δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί μέσα στο κανονικό ωράριο και παρίσταται ανάγκη απασχόλησης πέραν του κανονικού ωραρίου και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες και νυχτερινές."
διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΣΕΠΕΣ...το εκλογικό της κοροιδίας






Λίγες ώρες προ των εκλογών εκδόθηκε η σχετική Κ.Υ.Α που καθορίζει ως εκλογική αποζημίωση μας το "αστρονομικό ποσό" των 130 ευρώ.
Ποσό που όμως δεν είναι το τελικό, μιας και το παραπάνω υπόκειται σε νόμιμες κρατήσεις και φορολογία εισοδήματος.

              Διαβάστε περισσότερα