Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

11/2/12

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 2

Η Χρεωκοπία της ζωής μας – Η κατεδάφιση της χώρας μας



Το είχαμε διατρανώσει σε όλα τα επίπεδα ότι η εφαρμογή αυτής της εγκληματικής πολιτικής του μνημονίου από τους δημιουργούς της κρίσης, θα οδηγούσε σε αδιέξοδο, όπου τα μέτρα θα διαδέχονταν το ένα το άλλο χωρίς ελπίδα και αποτέλεσμα.
Και δυστυχώς, επετεύχθη. Οι υπηρέτες των δανειστών, του κεφαλαίου και των κερδοσκόπων, τα λυκόρνια των αγορών, υπέγραψαν την εκτέλεση του Λαού μας.
Αύριο οι ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ θα επιχειρήσουν να ρίξουν τη χαριστική βολή στο εκτελεσμένο κουφάρι της Πατρίδας μας, με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

«Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει...»


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΠΣ
Αθήνα 11-2-2012

Χθες με επείγουσα επιστολή μας προς τον κ.Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, του απευθύναμε μερικά από τα δεκάδες ερωτήματα, που μας έχουν απευθύνει συνάδελφοι Αξιωματικοί από όλη την χώρα, που έχουν κληθεί να διαχειριστούν την καινοφανή διαδικασία ένταξης των νέων εργαζομένων Π.Π.Υ. στον πυροσβεστικό οργανισμό.
Διαδικασία που χαρακτηρίστηκε σε όλα τα στάδια της από προχειρότητα, εξωπυροσβεστική υφή και πρωτόγνωρο πρωτοφανή χαρακτήρα, όπου μέρος των υποψηφίων , συνδιαλέγονταν και συνδιαμόρφωναν τις διαδικασίες πρόσληψής τους με τον εργοδότη του, εκδίδοντας μάλιστα ανά τακτά διαστήματα οδηγίες και παραινέσεις.
Η τελευταία χθεσινή μας παρέμβαση μέσα σε αυτή την ομίχλη, προσπάθησε να φωτίσει λίγο τα διαδικασίες τουλάχιστον της μεταπρόσληψης διαδικασίας, όπου ακολουθήθηκε η ίδια τακτική.
Δυστυχώς η Μνημονική Πολιτική Ηγεσία του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ, παρά να στρέξει και να επιλύσει τα δεκάδες προβλήματα που φορτώνει στο Π.Σ

Διαβάστε την απάντηση της ΕΑΠΣ στο σχετικό δελτίο τύπου του ΑΠΣ

H απάντηση του Α.Π.Σ. στην ΕΑΠΣ

Σχετικά με ανακοίνωση της Ε.Α.Π.Σ για "προεκλογικές προσλήψεις Πυροσβεστών" σας γνωρίζουμε ότι :

Το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος σε όλα τα στάδια ...

διαβάστε περισσότερα