Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

23/12/11

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΠΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΟΥ Π.Σ.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΑΠΣ, (Φ.Παντελεάκος, Α.Μανιάτης) επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο του ΤΕΑΠΑΣΑ, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση των επικουρικών ταμείων του Π.Σ. με την ευκαιρία της δημοσιοποίησης και των σχετικών αναλογιστικών μελετών βιωσιμότητάς τους. Ο Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. κ.Τσουβαλάς μαζί με τους Διευθυντές του, έκαναν μια αναλυτική παρουσίαση των οικονομικών δεδομένων, υπό το βάρος της δύσκολης οικονομικής κατάστασης της χώρας. Από την πλευρά της, η ΕΑΠΣ, εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για το μέχρι σήμερα αποκλεισμό εκπροσώπου της από το Δ.Σ. του ταμείου, καθώς και για την παντελή ενημέρωσή της για τεκταινόμενα και την πορεία τους. Επίσης διατυπώθηκε η ανησυχία για την πορεία του ταμείου, με το δεδομένο ότι τα αποθεματικά τους δύναται να επηρεαστούν από το σχεδιαζόμενο ¨κούρεμα" μιας και βρίσκονται κατατεθειμένα στην Τράπεζα της Ελλάδος και όχι σε επενδύσεις μηδενικού ρίσκου.

Σάλος με τους "ημέτερους" σε διαγωνισμό της Πυροσβεστικής

Μορφή χιονοστιβάδας, ικανής να διασαλεύσει το κύρος της υπηρεσίας, λαμβάνει το σκάνδαλο με το διαγωνισμό για την κατάταξη 4.000 πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.
Τη στιγμή που η… αξιοκρατία φαίνεται να έχει πάει περίπατο και οι καταγγελίες για παραποιημένα και πλαστογραφημένα δικαιολογητικά δίνουν και παίρνουν, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, δύο εκ των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης Παπαδήμου, επιδίδονται σε μάχη εντυπώσεων, ενώ οι συνδικαλιστές του Σώματος κάνουν λόγο για αδιαφανείς διαδικασίες οι οποίες παραπέμπουν σε παλαιότερες εποχές «βασιλείας» του κομματικού κράτους.


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ

Και φέτος η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, που διοργάνωσε το Αρχηγείο του Π.Σ.την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου για τα παιδιά των Πυροσβεστών, στην Αθήνα, ήταν η παρακολούθηση παιδικής θεατρικής παράστασης.
Ο αεικίνητος Προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων Ν.Τσόγκας και οι συνεργάτες του, επέλεξαν με ιδιαίτερη φροντίδα, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, μια προσεγμένη και ποιοτική παράσταση, που ενθουσίασε τους εκατοντάδες μικρούς θεατές και τους συνοδούς τους.Η παράσταση δόθηκε στο θέατρο Μικρή Πόρτα, τη ιστορική παιδική σκηνή που φέτος κλείνει τα 40 της χρόνια και το γιορτάζει με μια εξίσου ιστορική παράσταση, τον «Οδυσσεβάχ»της Ξένιας Καλογεροπούλου.