Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

28/6/11

ΝΕΟ ΜΟΡΦΩΜΑ "ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ" ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ.

Το bloko.gr αρχίζει σήμερα να δημοσιεύει τα πιο σημαντικά ανά κεφάλαιο και άρθρο του σχετικού π.δ., με το οποίο όπως υποστηρίζεται, αλλάζει η φυσιογνωμία όλης της διοίκησης και των 3 σ.α., μετατρέπονται σε "υπουργικοκεντρικά" και το ...
νέο "γεεθα" προορίζεται να φορεθεί καπέλο στα κεφάλια των τριών αρχηγών.

Διαβάστε περισσότερα

Με το πενάκι του συναδέλφου Σ.Μουρατίδη

Συνάντηση των σωματείων των εργαζομένων στα Σ.Α. με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά


Με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκαν την Τρίτη 28-6-2011 τα προεδρεία των σωματείων Π.Σ.-ΕΛ.ΑΣ.-Λ.Σ. στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για την ενημέρωση των Πολιτικών Κομμάτων και της κοινωνίας, για τις καταστροφικές συνέπειες που έχει στους επαγγελματικούς τους οργανισμούς η εφαρμογή του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος.
Εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ήταν παρόντες στη συνάντηση ο Υπεύθυνος Πολιτικής Ευθύνης του Τομέα Προστασίας του Πολίτη κ. Θανάσης Νάκος, οι Αναπληρωτές Τομεάρχες κ.κ. Κώστας Τσιάρας και Ηλίας Βλαχογιάννης, καθώς και ο Πολιτευτής του Νομού Δράμας και Επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Δημήτρης Κυριαζίδης.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας διαβεβαίωσε ότι όπως και στο παρελθόν απέδειξε έμπρακτα κατά την υπουργική του θητεία το ενδιαφέρον του για τα Σώματα Ασφαλείας, έτσι και τώρα έχει σε πρώτη προτεραιότητα τα προβλήματα μας...

Διαβάστε περισσότερα

Kαλούμε την κυβέρνηση να μην παίζει με την ασφάλεια των Ελλήνων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενώ οι πρώτες φωτιές υπενθυμίζουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά τους επόμενους μήνες, η κυβέρνηση εξακολουθεί να απουσιάζει από τα μέτωπα των προβλημάτων.
Αντί να θωρακίζει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και να ενδυναμώνει τη σχέση τους με τα Σώματα Ασφαλείας, διαπράττει τα ακριβώς αντίθετα.

Διαβάστε περισσότερα