Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

27/5/11

ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΘΩΝΑ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΡΑΧ!!!




Ο κ. Όθωνας στην ομιλία του στο χθεσινό συνέδριο της ΠΟΑΣΥ, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να στερέψουν από Φθινόπωρο οι πόροι σε κάποιους από τους κωδικούς που χρησιμοποιούνται γενικά για προμήθειες και διαχείριση. Ακριβώς η συγκεκριμένη αποστροφή του λόγου του ήταν αυτή που προκάλεσε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον, ούτως ώστε αμέσως μετά το πέρας της ομιλίας κι ενώ έφευγε από το συνεδριακό χώρο..

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΚΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ



Δημήτρης Ιατρόπουλος προς τον Παπανδρέου: «Φύγε, ΤΩΡΑ!»




Ανοιχτή προ-ειδο-ποίηση του Δημήτρη Ιατρόπουλου,
ως συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα της Ποίησης.

Αυτά τα σύννεφα είναι δικά μας, και τα ποτάμια αυτής της χώρας και τα δέντρα. Και όλα τα κορίτσια και τα αγόρια και τα πουλιά. Κι αν σου λέω για τα σύννεφα, έχουμε δικό μας ουρανό εμείς, δικό μας άνεμο, δικούς μας αστρικούς αρχηγούς, δικές μας παρουσίες και οπτασίες. Έχουμε δική μας ιστορία, το κατάλαβες; Μέσα στο δικό σου διαβατήριο όμως, κοιμάται ένα ψεύτικο όνομα, μια ληστευμένη φυσιογνωμία, ένα ξένο παράρτημα ζωής.
Φύγε λοιπόν τώρα, φύγε! Δεν σε θέλουμε στην πατρίδα μας....

...Εσύ κοίταξε τον εαυτό σου μονάχα, τίποτε άλλο. Και φύγε. Φύγε τώρα. Δεν είσαι δικός μας. Δεν σε θέλουμε στην πατρίδα μας. Μη νομίσεις ότι θα τα καταφέρεις με τίποτε μισθοφόρους. Μας έχει ξανατύχει. Και τους περάσαμε απ τη μηχανή του κιμά. Μην πιστέψεις ότι θα σε αφήσουμε να πουλήσεις την πατρίδα μας. Μην ξεγελαστείς ότι έχεις κάποια δύναμη. Τίποτε εδώ μέσα δεν σου ανήκει. Ούτε ο Στρατός Μας, ούτε το Ναυτικό Μας, ούτε η Αεροπορία Μας, ούτε το Λιμενικό Μας, ούτε η Αστυνομία Μας, ούτε η Πυροσβεστική Μας, κατάλαβες; Φύγε τώρα, δεν είσαι δικός μας, άδειασέ μας τη γωνιά, δεν σε θέλουμε. Φύγε όσο είναι καιρός. Νιώσε το, μέσα στο όποιο μυαλό σου. Για να μην το νιώσεις στο πετσί σου. Φύγε από δω. Δεν σε θεωρώ προδότη. Είσαι καλός πατριώτης. Υπηρετείς την πατρίδα σου κι εσύ, όπως κι εγώ, αυτή τη στιγμή. Είμαστε κι οι δυό πατριώτες. Αλλά σε διαφορετική πατρίδα ο καθένας.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΠΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε η ΕΥΠΣ Κεντρικής Μακεδονίας:

Διαβάστε την ανακοίνωση για την μετακίνηση συναδέλφων από την 2η Ε.Μ.Α.Κ.

Διαβάστε την ανακοίνωση για τις Μετακινήσεις Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Δ.Π.Υ.Θ. και Π.Δ.Π.Υ.Π.Κ.Μ.,απειλές και δημιουργία κλίματος εκφοβισμού προς τους Πυροσβεστικούς Υπαλλήλους »

ΞΥΠΝΑΜΕ

Sehr geehrter Premierminister, lieber Herr Papandreou

von Gabor Steingart

με μεγάλο σεβασμό παρακολουθεί ο Δυτικός κόσμος τις προσπάθειές σας να αντιμετωπίσετε την κρίση του χρέους της χώρας σας. Καμία άλλη δημοκρατική χώρα δεν έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο. Συρρικνώνετε τον κρατικό μηχανισμό, πολεμάτε τη διαφθορά, μαθαίνετε τους πολίτες της χώρας σας να επιδεικνύουν φορολογική ειλικρίνεια. „Θέλω να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων“, είχατε δηλώσει το βράδυ της εκλογής σας. Αλλά στην πραγματικότητα επιθυμείτε να επιστρέψει στους Έλληνες κάτι πολύ πιο πολύτιμο: η ανεξαρτησία τους, την οποία έχασαν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Οι εταίροι σας είναι οι τράπεζες. Η σύμβαση συνεργασίας έχει συναφθεί σε ένα μεγάλο χρεόγραφο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΚΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ


Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Βουλευτής της Ν.Δ, Κεδίκογλου Βασιλείου Συμεών, κατέθεσε ερώτηση
1. Στις 18-5-2011, προς τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη
με θέμα "Ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος στην Εύβοια."

Διαβάστε τη σχετική ερώτηση


2.Στις 20-5-2011,προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με θέμα "
εκφράζει τη καταγγελία του για την αντιπειθαρχική και αντι/υπηρεσιακή συμπεριφορά του κ. Στεφανίδη Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αθηνών"

Διαβάστε τη σχετική ερώτηση

ΠΙΚΡΟ ΧΙΟΥΜΟΡ