Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

16/8/10

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ

Από σχετική ανακοίνωση του σωματείου του Ν.Θεσσαλνίκης, των συναδέλφων συμβασιούχων, ενημερωνόμαστε γιά τις πολιτικές αποφάσεις του Υπουργείου μας. Μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Ο Υφυπουργός Μεταφορών κ. Μαγκριώτης μας ενημέρωσε ότι το Υπουργείο του έχει στείλει έγγραφο προ ημερών προς το Υπουργείο Προ.Πο. και ζητά να προσληφθούν άμεσα 650 πυροσβέστες για τις Εθνικές Οδούς λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι κάτι που βοηθά στη επίσπευση της λύσης του δικού μας θέματος. Τόνισε ότι το Υπουργείο Μεταφορών θα είναι κοντά μας εφόσον ο κ. Χρυσοχοϊδης φέρει το σχέδιο νόμου στο Υπουργικό Συμβούλιο. Είπε επίσης ότι θα επικοινωνήσει εντός της εβδομάδας με τον Υπουργό Προ.Πο. ώστε να τον πιέσει για να επισπευσθεί η διαδικασία του σχεδίου νόμου και θα μας ενημερώσει σχετικά.
Η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Τζάκρη Θεοδώρα τόνισε ότι η εξαίρεση μας από το νόμο Ραγκούση για τους συμβασιούχους έγινε ακριβώς για να μπορέσουμε να μονιμοποιηθούμε οπότε από την στιγμή που ο κ. Χρυσοχοϊδης έχει ετοιμάσει σχέδιο νόμου για εμάς θα υλοποιηθεί. Τόνισε ότι ο κ. Ραγκούσης δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση επί του νομοσχεδίου διότι «είναι κυβερνητική δέσμευση η επίλυση του εργασιακού σας» όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά μπορεί να ζητήσει τροποποιήσεις σε κάποιες διατάξεις του."

Learn more about the FDNY Foundation

Στην πυρά ο Πούτιν για το ολοκαύτωμα της Ρωσίας

Το πρωτοφανές κύμα καύ?σωνα και η πύρινη λαίλαπα απειλούν, μεταξύ άλλων, να φράξουν τον δρόμο του πρωθυπουργού προς το «τσαρικό» αξίωμα το 2012

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινότητα θα γίνουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Ερευνα για την Ανατολική Μεσόγειο δείχνει ότι έχουμε περισσότερους και σφοδρότερους καύσωνες, ενώ για τον αιώνα που ζούμε χαρακτηρίζεται ως το πιο ευπαθές «καυτό» σημείο

Διαβάστε περισσότερα

Οι τοξικοί καπνοί «έπνιξαν» ξανά τη Μόσχα

Οι άνεμοι έφεραν χθες στη ρωσική πρωτεύουσα νέφη από τις φωτιές σε Βλαντιμίρ και Ριαζάν. «Μόνο με μια δυνατή βροχή» θα εκλείψει ο κίνδυνος για τις ατομικές εγκαταστάσεις του Σάροβ, παραδέχθηκε αξιωματούχος.

Διαβάστε τη συνέχεια

ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Ρωσία: Αδύνατη η πρόσβαση στον ιστότοπο Roslesozachtchita μετά τις αποκαλύψεις για τις πυρκαγιές


Αδύνατη είναι η πρόσβαση, από την περασμένη Παρασκευή, στον ιστότοπο της ρωσικής υπηρεσίας προστασίας δασών, Roslesozachtchita, τον οργανισμό που αποκάλυψε ότι περιοχές μολυσμένες με ραδιενέργεια έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Διαβάστε περισσότερα

Ακρίτες - φρουροί και για πυρκαγιές

ης ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Ενα από τα ωραιότερα ψαροχώρια της Θεσπρωτίας, που βρίσκεται στα ΒΔ του νομού, τελευταίο χωριό πριν από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, με πανέμορφες ακρογιαλιές και ειδυλλιακά τοπία, απέναντι ακριβώς από την Κέρκυρα, η Σαγιάδα, διαθέτει πλέον το δικό της Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ

Μια παραγωγή της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών (2003)