Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

6/7/10

ΤΩΡΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ


ΤΟ ΑΝΤΙΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
Με την επεξεργασία του σχεδίου νόμου για το «ασφαλιστικό» των δημοσίων υπαλλήλων, εύκολα διαπιστώνει κανείς την ξεκάθαρη κυβερνητική πρόθεση να ισοπεδώσει την κοινωνική ασφάλιση και στους εργαζόμενους στον δημόσιο τομέα..
Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο του Ταμία του Δ।Σ. της ΕΑΠΣ Γιάννη Σταμούλη

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ




Το ΠΑΜΕ μαζί με τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, σήμερα το απόγευμα 6 Ιούλη, διοργάνωσαν συγκέντρωση - συναυλία στις στο Σύνταγμα.
Οι αγανακτισμένες φωνές των συγκεντρωμένων έσμιξαν με το τους στίχους, τη μελωδία σε ένα κοινό μέτωπο ενάντια στην αντεργατική και αντιλαική πολιτική που σαρώνει τη χώρα μας.
Στην συγκέντρωση-συναυλία συμμετείχαν οι:

Θαλασσινός Παντελής,Θηβαίος Χρήστος,Κορακάκης Βαγγέλης,Κούτρας Γιάννης,Λέκκας Βασίλης,
Μάνου Αφροδίτη,Μαχαιρίτσας Λαυρέντης,Πασχαλίδης Μίλτος,Παπαδόπουλος Λάκης,Παπακωνσταντίνου Βασίλης,Πλιάτσικας Φίλιππος, Πυροβολάκης Μάνος,Χαλκιάς Λάκης
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά το ΠΑΜΕ στην σχετική ανακοίνωσή του " Στη μάχη που δίνουμε αξιοποιούμε την προσφορά καλλιτεχνών για να δυναμώνει ο αγώνας. Ένα τραγούδι στον αγώνα κατά της βαρβαρότητας που θέλουν να μας επιβάλλουν. Όλοι και όλες στο Σύνταγμα στις 6 Ιούλη στις 7μ.μ. Για να τους σταματήσουμε. Να εμποδίσουμε το έγκλημά τους σε βάρος της ζωής μας."