Επιμέλεια

Επιμέλεια
Γιάννης Σταμούλης

5/11/09

ΝΕΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Υπό την προεδρία του Αρχηγού του Π.Σ., Αντιστράτηγου κ. Στυλιανού Δ. Στεφανίδη, συνεδρίασε το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε προακτέο στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για την κάλυψη της κενής οργανικής θέσης του Υπαρχηγού, τον Υποστράτηγο Γεροκώστα Απόστολο.

Το ίδιο Συμβούλιο, επίσης, έκρινε προακτέο στο βαθμό του Υποστρατήγου, τον Αρχιπύραρχο Παπαγεωργίου Γεώργιο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Περιφερειάρχη Αττικής.

Νέος Αρχηγός στο Πυροσβεστικό Σώμα

To βιογραφικό του νέου Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Στυλιανού Στεφανίδη

ΝΕΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2009
Αριθμός Δελτίου: 233584636
Έκδοση 1
ΝΕΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ (0511)
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2009

Συνεδρίασε σήμερα, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), το οποίο επέλεξε ομόφωνα Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας τον Αντιστράτηγο Αστυνομίας, Οικονόμου Ελευθέριο και Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος τον Αντιστράτηγο ΠΣ, Στεφανίδη Στυλιανό.

Σχέδιο Νόμου για την προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2009 και λοιπές διατάξεις

Τέλος στην πρόωρη σύνταξη των στρατιωτικών

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος στην πρόωρη συνταξιοδότηση των στρατιωτικών....συνέχεια στο δημοσίευμα του Αδέσμευτου Τύπου